Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859
Title: Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"
Authors: Кравченко, О. І.
Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Keywords: дієтична добавка «Глюкорн-100»;пшеничне борошно;реологічні властивості тіста;якість клейковини
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 180-186.
Abstract: Наведено результати досліджень впливу дієтичної добавки «Глюкорн-100» на показники якості клейковини пшеничного борошна та реологічні властивості тіста.
In the article results of studies of the influence of the dietary supplement “Glucorn-100” on wheat gluten quality indices and dough rheological properties are presented.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_30.pdf209.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.