Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859
Title: | Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" |
Authors: | Кравченко, О. І. Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. |
Keywords: | дієтична добавка «Глюкорн-100»;пшеничне борошно;реологічні властивості тіста;якість клейковини |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 180-186. |
Abstract: | Наведено результати досліджень впливу дієтичної добавки
«Глюкорн-100» на показники якості клейковини пшеничного борошна та
реологічні властивості тіста. In the article results of studies of the influence of the dietary supplement “Glucorn-100” on wheat gluten quality indices and dough rheological properties are presented. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_30.pdf | 209.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.