Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T08:00:25Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T08:00:25Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 180-186. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень впливу дієтичної добавки «Глюкорн-100» на показники якості клейковини пшеничного борошна та реологічні властивості тіста. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article results of studies of the influence of the dietary supplement “Glucorn-100” on wheat gluten quality indices and dough rheological properties are presented. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дієтична добавка «Глюкорн-100» | uk_UA |
dc.subject | пшеничне борошно | uk_UA |
dc.subject | реологічні властивості тіста | uk_UA |
dc.subject | якість клейковини | uk_UA |
dc.title | Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_30.pdf | 209.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.