Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, О. І.-
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.date.accessioned2022-08-28T08:00:25Z-
dc.date.available2022-08-28T08:00:25Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКравченко О. І., Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 180-186.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень впливу дієтичної добавки «Глюкорн-100» на показники якості клейковини пшеничного борошна та реологічні властивості тіста.uk_UA
dc.description.abstractIn the article results of studies of the influence of the dietary supplement “Glucorn-100” on wheat gluten quality indices and dough rheological properties are presented.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдієтична добавка «Глюкорн-100»uk_UA
dc.subjectпшеничне борошноuk_UA
dc.subjectреологічні властивості тістаuk_UA
dc.subjectякість клейковиниuk_UA
dc.titleЗміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_30.pdf209.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.