Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Назва: | Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання |
Автори: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Одарченко, А. М. Черкашина, В. Ю. |
Ключові слова: | заморожений тістовий напівфабрикат;рослинна сировина;тривале низькотемпературне зберігання |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 177-180. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено мікробіологічні показники замороженого тістового
напівфабрикату з додаванням рослинної сировини до і після заморожування
та тривалого низькотемпературного зберігання. The microbiological indexes of freezing dough intermediate product with vegetable additives are studied before and after freezing and during low temperature storage. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_29.pdf | 157.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.