Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Назва: Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання
Автори: Погожих, М. І.
Одарченко, Д. М.
Одарченко, А. М.
Черкашина, В. Ю.
Ключові слова: заморожений тістовий напівфабрикат;рослинна сировина;тривале низькотемпературне зберігання
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 177-180.
Короткий огляд (реферат): Вивчено мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини до і після заморожування та тривалого низькотемпературного зберігання.
The microbiological indexes of freezing dough intermediate product with vegetable additives are studied before and after freezing and during low temperature storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_29.pdf157.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.