Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Название: | Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання |
Авторы: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Одарченко, А. М. Черкашина, В. Ю. |
Ключевые слова: | заморожений тістовий напівфабрикат;рослинна сировина;тривале низькотемпературне зберігання |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 177-180. |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено мікробіологічні показники замороженого тістового
напівфабрикату з додаванням рослинної сировини до і після заморожування
та тривалого низькотемпературного зберігання. The microbiological indexes of freezing dough intermediate product with vegetable additives are studied before and after freezing and during low temperature storage. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_29.pdf | 157.19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.