Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Черкашина, В. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T07:37:15Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T07:37:15Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 177-180. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856 | - |
dc.description.abstract | Вивчено мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини до і після заморожування та тривалого низькотемпературного зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The microbiological indexes of freezing dough intermediate product with vegetable additives are studied before and after freezing and during low temperature storage. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | заморожений тістовий напівфабрикат | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | тривале низькотемпературне зберігання | uk_UA |
dc.title | Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_29.pdf | 157.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.