Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorЧеркашина, В. Ю.-
dc.date.accessioned2022-08-28T07:37:15Z-
dc.date.available2022-08-28T07:37:15Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 177-180.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856-
dc.description.abstractВивчено мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини до і після заморожування та тривалого низькотемпературного зберігання.uk_UA
dc.description.abstractThe microbiological indexes of freezing dough intermediate product with vegetable additives are studied before and after freezing and during low temperature storage.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаморожений тістовий напівфабрикатuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectтривале низькотемпературне зберіганняuk_UA
dc.titleМікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_29.pdf157.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.