Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842
Назва: Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві
Автори: Горєлков, Д. В.
Гавриленко, В. В.
Василець, К. К.
Ключові слова: заклади готельно-ресторанного господарства;автоматизація;інтелектуальні технології
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Горєлков Д. В., Гавриленко В. В., Василець К. К. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 151-155.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання щодо можливостей та переваг використання інтелектуальних технологій автоматизації закладів готельно-ресторанного господарства.
The problem of the opportunities and benefits of intelligent automation technology facilities of hotel and restaurant management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_25.pdf177.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.