Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorГавриленко, В. В.-
dc.contributor.authorВасилець, К. К.-
dc.date.accessioned2022-08-27T18:37:16Z-
dc.date.available2022-08-27T18:37:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Гавриленко В. В., Василець К. К. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 151-155.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо можливостей та переваг використання інтелектуальних технологій автоматизації закладів готельно-ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of the opportunities and benefits of intelligent automation technology facilities of hotel and restaurant management.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаклади готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectінтелектуальні технологіїuk_UA
dc.titleПрактичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_25.pdf177.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.