Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842
Название: Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві
Авторы: Горєлков, Д. В.
Гавриленко, В. В.
Василець, К. К.
Ключевые слова: заклади готельно-ресторанного господарства;автоматизація;інтелектуальні технології
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Горєлков Д. В., Гавриленко В. В., Василець К. К. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 151-155.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання щодо можливостей та переваг використання інтелектуальних технологій автоматизації закладів готельно-ресторанного господарства.
The problem of the opportunities and benefits of intelligent automation technology facilities of hotel and restaurant management.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_25.pdf177.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.