Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5793
Название: Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів
Авторы: Віннікова, Л. Г.
Шарпе, А. О.
Янчева, М. О.
Ключевые слова: заморожене м'ясо;швидкозаморожені напівфабрикати;дослідження стану води
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Віннікова Л. Г., Шарпе А. О., Янчева М. О. Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 104-108.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження стану води в м'ясних системах за різних видів холодильної обробки з метою встановлення можливості використання замороженого м'яса під час виробництва посічених напівфабрикатів тривалого зберігання.
Researches of a condition of water are conducted in meat systems at various kinds of refrigerating processing for the purpose of an establishment of possibility of use of the frozen block meat for manufacturing of semi finished products of long storage.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5793
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_19.pdf177.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.