Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5787
Название: Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів
Авторы: Сесь, А. М.
Михайлик, В. І.
Василець, К. К.
Звягінцева, Г. Л.
Ключевые слова: зберігання печива;добавки антиокисної дії;жири в кондитерській промисловості
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сесь А. М., Михайлик В. І., Василець К. К., Звягінцева Г. Л. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 85-90.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вплив різних видів сировини та добавок антиокисної дії на тривалість зберігання печива, виготовленого з використанням традиційних і нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів.
The influence of different types of raw materials and additives of the antioxidant effect on the duration of storage of cookies prepared using traditional and nontraditional fats for confectionery.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5787
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_16.pdf220.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.