Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorМихайлик, В. І.-
dc.contributor.authorВасилець, К. К.-
dc.contributor.authorЗвягінцева, Г. Л.-
dc.date.accessioned2022-08-26T16:57:17Z-
dc.date.available2022-08-26T16:57:17Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСесь А. М., Михайлик В. І., Василець К. К., Звягінцева Г. Л. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 85-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5787-
dc.description.abstractРозглянуто вплив різних видів сировини та добавок антиокисної дії на тривалість зберігання печива, виготовленого з використанням традиційних і нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of different types of raw materials and additives of the antioxidant effect on the duration of storage of cookies prepared using traditional and nontraditional fats for confectionery.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзберігання печиваuk_UA
dc.subjectдобавки антиокисної діїuk_UA
dc.subjectжири в кондитерській промисловостіuk_UA
dc.titleСировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_16.pdf220.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.