Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5787
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сесь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Михайлик, В. І. | - |
dc.contributor.author | Василець, К. К. | - |
dc.contributor.author | Звягінцева, Г. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T16:57:17Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T16:57:17Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Сесь А. М., Михайлик В. І., Василець К. К., Звягінцева Г. Л. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 85-90. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5787 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив різних видів сировини та добавок антиокисної дії на тривалість зберігання печива, виготовленого з використанням традиційних і нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of different types of raw materials and additives of the antioxidant effect on the duration of storage of cookies prepared using traditional and nontraditional fats for confectionery. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зберігання печива | uk_UA |
dc.subject | добавки антиокисної дії | uk_UA |
dc.subject | жири в кондитерській промисловості | uk_UA |
dc.title | Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_16.pdf | 220.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.