Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5786
Title: Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба
Authors: Луньова, О. С.
Кучерук, З. І.
Keywords: зберігання хліба;дієтичний безбілковий хліб;мікробний полісахарид ксантан
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Луньова О. С., Кучерук З. І. Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 78-85.
Abstract: Розглянуто суть процесів, які перебігають під час зберігання хліба. Досліджено вплив мікробного полісахариду ксантану на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба.
The essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the microbial polysaccharide xanthan on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5786
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_15.pdf222.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.