Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5786
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Луньова, О. С. | - |
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T16:47:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T16:47:13Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Луньова О. С., Кучерук З. І. Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 78-85. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5786 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто суть процесів, які перебігають під час зберігання хліба. Досліджено вплив мікробного полісахариду ксантану на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. | uk_UA |
dc.description.abstract | The essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the microbial polysaccharide xanthan on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зберігання хліба | uk_UA |
dc.subject | дієтичний безбілковий хліб | uk_UA |
dc.subject | мікробний полісахарид ксантан | uk_UA |
dc.title | Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_15.pdf | 222.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.