Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5786
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛуньова, О. С.-
dc.contributor.authorКучерук, З. І.-
dc.date.accessioned2022-08-26T16:47:13Z-
dc.date.available2022-08-26T16:47:13Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛуньова О. С., Кучерук З. І. Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 78-85.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5786-
dc.description.abstractРозглянуто суть процесів, які перебігають під час зберігання хліба. Досліджено вплив мікробного полісахариду ксантану на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба.uk_UA
dc.description.abstractThe essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the microbial polysaccharide xanthan on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзберігання хлібаuk_UA
dc.subjectдієтичний безбілковий хлібuk_UA
dc.subjectмікробний полісахарид ксантанuk_UA
dc.titleДослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_15.pdf222.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.