Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5786
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Луньова, О. С. | - |
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T16:47:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T16:47:13Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Луньова О. С., Кучерук З. І. Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 78-85. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5786 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто суть процесів, які перебігають під час зберігання хліба. Досліджено вплив мікробного полісахариду ксантану на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. | uk_UA |
dc.description.abstract | The essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the microbial polysaccharide xanthan on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зберігання хліба | uk_UA |
dc.subject | дієтичний безбілковий хліб | uk_UA |
dc.subject | мікробний полісахарид ксантан | uk_UA |
dc.title | Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_15.pdf | 222.69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.