Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5786
Название: Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба
Авторы: Луньова, О. С.
Кучерук, З. І.
Ключевые слова: зберігання хліба;дієтичний безбілковий хліб;мікробний полісахарид ксантан
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Луньова О. С., Кучерук З. І. Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 78-85.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто суть процесів, які перебігають під час зберігання хліба. Досліджено вплив мікробного полісахариду ксантану на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба.
The essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the microbial polysaccharide xanthan on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5786
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_15.pdf222.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.