Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5700
Назва: Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування
Автори: Євлаш, В. В.
Антоненко, С. П.
Гущина, О. Б.
Ключові слова: харчові добавки водоростевого походження;харчова промисловость;продукти харчування
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Антоненко С. П., Гущина О. Б. Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 42-48.
Короткий огляд (реферат): Наведено сучасні дані щодо використання харчових добавок водоростевого походження у різних галузях харчової промисловості. Подано відомості, що обґрунтовують перспективність використання харчових добавок на основі D. salina в технологіях продуктів харчування.
The advanced data about algae food additives usage in different food processing industry branches are shown. The information that substantiates perfect outlook of foods technologies with D. salina food additives creating is presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5700
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_9.pdf191.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.