Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorАнтоненко, С. П.-
dc.contributor.authorГущина, О. Б.-
dc.date.accessioned2022-08-25T18:35:36Z-
dc.date.available2022-08-25T18:35:36Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Антоненко С. П., Гущина О. Б. Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 42-48.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5700-
dc.description.abstractНаведено сучасні дані щодо використання харчових добавок водоростевого походження у різних галузях харчової промисловості. Подано відомості, що обґрунтовують перспективність використання харчових добавок на основі D. salina в технологіях продуктів харчування.uk_UA
dc.description.abstractThe advanced data about algae food additives usage in different food processing industry branches are shown. The information that substantiates perfect outlook of foods technologies with D. salina food additives creating is presented.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові добавки водоростевого походженняuk_UA
dc.subjectхарчова промисловостьuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.titleАктуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_9.pdf191.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.