Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5700
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Антоненко, С. П. | - |
dc.contributor.author | Гущина, О. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T18:35:36Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T18:35:36Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Антоненко С. П., Гущина О. Б. Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 42-48. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5700 | - |
dc.description.abstract | Наведено сучасні дані щодо використання харчових добавок водоростевого походження у різних галузях харчової промисловості. Подано відомості, що обґрунтовують перспективність використання харчових добавок на основі D. salina в технологіях продуктів харчування. | uk_UA |
dc.description.abstract | The advanced data about algae food additives usage in different food processing industry branches are shown. The information that substantiates perfect outlook of foods technologies with D. salina food additives creating is presented. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки водоростевого походження | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловость | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.title | Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_9.pdf | 191.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.