Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692
Назва: | Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини |
Автори: | Гринченко, Н. Г. Плотнікова, Р. В. Пивоваров, П. П. |
Ключові слова: | напівфабрикати;молочна сировина;плодово-ягідної сировина;якість;безпечність;солодкі страви |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Пивоваров П. П. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). С. 3-9. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено показники якості та безпечності напівфабрикатів для
солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини:
органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, токсикологічні. Встановлено,
що за показниками безпеки напівфабрикати відповідають вимогам чинної
нормативної документації. The indexes of quality and safety of ready-to-cook foods are investigational for sweet dishes on the basis of suckling and fruit’s raw material: organolep-tical, physical and chemical, microbiological, toxicological. It is set that after the indexes of safety ready-to-cook foods answer the requirements of operating normative document. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_3.pdf | 173.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.