Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Плотнікова, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T17:21:04Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T17:21:04Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Пивоваров П. П. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). С. 3-9. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692 | - |
dc.description.abstract | Досліджено показники якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини: органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, токсикологічні. Встановлено, що за показниками безпеки напівфабрикати відповідають вимогам чинної нормативної документації. | uk_UA |
dc.description.abstract | The indexes of quality and safety of ready-to-cook foods are investigational for sweet dishes on the basis of suckling and fruit’s raw material: organolep-tical, physical and chemical, microbiological, toxicological. It is set that after the indexes of safety ready-to-cook foods answer the requirements of operating normative document. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | молочна сировина | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідної сировина | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | солодкі страви | uk_UA |
dc.title | Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_3.pdf | 173.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.