Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorПлотнікова, Р. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.date.accessioned2022-08-25T17:21:04Z-
dc.date.available2022-08-25T17:21:04Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Пивоваров П. П. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). С. 3-9.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692-
dc.description.abstractДосліджено показники якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини: органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, токсикологічні. Встановлено, що за показниками безпеки напівфабрикати відповідають вимогам чинної нормативної документації.uk_UA
dc.description.abstractThe indexes of quality and safety of ready-to-cook foods are investigational for sweet dishes on the basis of suckling and fruit’s raw material: organolep-tical, physical and chemical, microbiological, toxicological. It is set that after the indexes of safety ready-to-cook foods answer the requirements of operating normative document.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectплодово-ягідної сировинаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectсолодкі стравиuk_UA
dc.titleДослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_3.pdf173.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.