Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692
Название: Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Авторы: Гринченко, Н. Г.
Плотнікова, Р. В.
Пивоваров, П. П.
Ключевые слова: напівфабрикати;молочна сировина;плодово-ягідної сировина;якість;безпечність;солодкі страви
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Пивоваров П. П. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). С. 3-9.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено показники якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини: органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, токсикологічні. Встановлено, що за показниками безпеки напівфабрикати відповідають вимогам чинної нормативної документації.
The indexes of quality and safety of ready-to-cook foods are investigational for sweet dishes on the basis of suckling and fruit’s raw material: organolep-tical, physical and chemical, microbiological, toxicological. It is set that after the indexes of safety ready-to-cook foods answer the requirements of operating normative document.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5692
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_3.pdf173.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.