Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5604
Назва: Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування
Автори: Кір’яков, Ю. К.
Тімофєєва, О. М.
Ключові слова: підприємства харчування;мінімізація виробничих витрат
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 404-408.
Короткий огляд (реферат): Розроблено програму, що забезпечує пошук оптимальної організації поставок у виробничу систему. Ця програма дозволить автоматизувати ви значення оптимального обсягу замовлення та момент його розміщення, за яких сумарні витрати на збереження, відновлення запасів та витрати через брак продукції будуть мінімальними.
The software for searching the optimal deliveries in the manufacturing sys tem is developed. The software enables to automatize the assessment of optimal cus tom amount and time of the order placement while the sum storage costs, the costs of restocking, and the financial losses of production deficit are in minimum.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5604
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_63.pdf163.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.