Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКір’яков, Ю. К.-
dc.contributor.authorТімофєєва, О. М.-
dc.date.accessioned2022-08-24T18:53:52Z-
dc.date.available2022-08-24T18:53:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 404-408.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5604-
dc.description.abstractРозроблено програму, що забезпечує пошук оптимальної організації поставок у виробничу систему. Ця програма дозволить автоматизувати ви значення оптимального обсягу замовлення та момент його розміщення, за яких сумарні витрати на збереження, відновлення запасів та витрати через брак продукції будуть мінімальними.uk_UA
dc.description.abstractThe software for searching the optimal deliveries in the manufacturing sys tem is developed. The software enables to automatize the assessment of optimal cus tom amount and time of the order placement while the sum storage costs, the costs of restocking, and the financial losses of production deficit are in minimum.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства харчуванняuk_UA
dc.subjectмінімізація виробничих витратuk_UA
dc.titleМінімізація виробничих витрат на підприємствах харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_63.pdf163.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.