Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5604
Название: Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування
Авторы: Кір’яков, Ю. К.
Тімофєєва, О. М.
Ключевые слова: підприємства харчування;мінімізація виробничих витрат
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 404-408.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено програму, що забезпечує пошук оптимальної організації поставок у виробничу систему. Ця програма дозволить автоматизувати ви значення оптимального обсягу замовлення та момент його розміщення, за яких сумарні витрати на збереження, відновлення запасів та витрати через брак продукції будуть мінімальними.
The software for searching the optimal deliveries in the manufacturing sys tem is developed. The software enables to automatize the assessment of optimal cus tom amount and time of the order placement while the sum storage costs, the costs of restocking, and the financial losses of production deficit are in minimum.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5604
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_63.pdf163.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.