Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Назва: Dinner in the sky
Автори: Чагунава, Л. С.
Кот, Н. С.
Науковий керівник : Кондратенко, М. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Чагунава Л. С., Кот Н. С. Dinner in the sky. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. М. В. Кондратенко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто систему роботи ресторану під назвою «Dinner in the sky» розташування та найменування страв має свої особливості. Гості ресторану можуть замовляти будь-які страви на їхній смак ,це залежить лише від розміру їх гаманця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aktualni_2012_s_4-95.pdf186.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.