Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКондратенко, М. В.-
dc.contributor.authorЧагунава, Л. С.-
dc.contributor.authorКот, Н. С.-
dc.date.accessioned2024-07-14T09:01:16Z-
dc.date.available2024-07-14T09:01:16Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧагунава Л. С., Кот Н. С. Dinner in the sky. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. М. В. Кондратенко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002-
dc.description.abstractРозглянуто систему роботи ресторану під назвою «Dinner in the sky» розташування та найменування страв має свої особливості. Гості ресторану можуть замовляти будь-які страви на їхній смак ,це залежить лише від розміру їх гаманця.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleDinner in the skyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-95.pdf186.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.