Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Title: | Dinner in the sky |
Authors: | Чагунава, Л. С. Кот, Н. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кондратенко, М. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Чагунава Л. С., Кот Н. С. Dinner in the sky. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. М. В. Кондратенко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95. |
Abstract: | Розглянуто систему роботи ресторану під назвою «Dinner in the sky» розташування та найменування страв має свої особливості. Гості ресторану можуть замовляти будь-які страви на їхній смак ,це залежить лише від розміру їх гаманця. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-95.pdf | 186.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.