Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Title: Dinner in the sky
Authors: Чагунава, Л. С.
Кот, Н. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Кондратенко, М. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Чагунава Л. С., Кот Н. С. Dinner in the sky. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. М. В. Кондратенко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95.
Abstract: Розглянуто систему роботи ресторану під назвою «Dinner in the sky» розташування та найменування страв має свої особливості. Гості ресторану можуть замовляти будь-які страви на їхній смак ,це залежить лише від розміру їх гаманця.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-95.pdf186.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.