Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Название: | Dinner in the sky |
Авторы: | Чагунава, Л. С. Кот, Н. С. |
Научный руководитель: | Кондратенко, М. В. |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Чагунава Л. С., Кот Н. С. Dinner in the sky. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. М. В. Кондратенко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто систему роботи ресторану під назвою «Dinner in the sky» розташування та найменування страв має свої особливості. Гості ресторану можуть замовляти будь-які страви на їхній смак ,це залежить лише від розміру їх гаманця. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-95.pdf | 186.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.