Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Название: Dinner in the sky
Авторы: Чагунава, Л. С.
Кот, Н. С.
Научный руководитель: Кондратенко, М. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Чагунава Л. С., Кот Н. С. Dinner in the sky. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. М. В. Кондратенко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 95.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто систему роботи ресторану під назвою «Dinner in the sky» розташування та найменування страв має свої особливості. Гості ресторану можуть замовляти будь-які страви на їхній смак ,це залежить лише від розміру їх гаманця.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56002
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aktualni_2012_s_4-95.pdf186.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.