Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5590
Назва: | Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин |
Автори: | Перцевий, М. Ф. Савгіра, Ю. О. Кузнецова, Т. О. Колеснікова, М. Б. |
Ключові слова: | міжмолекулярна взаємодія;сир кисломолочний нежирний;концентрат ядра соняшникового насіння;рівняння Ейнштейна;в’язкість розчинів харчових речовин |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Перцевий М. Ф., Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О., Колеснікова М. Б. Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 360-368. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено ефективну в’язкість розчинів харчових речовин, що входять до складу продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного з використанням концентрату ядра соняшникового насіння. Якісно оцінено стан міжмолекулярної взаємодії та залежність її від складу роз чинів та температури. Визначено зміну форми часточок розчину з температурою за допомогою рівняння Ейнштейна. Affective viscosity of the solutions of food substances which is contained in the product structured on the basis of lactic acid non-fat curd with used sunflower seeds concentrate was investigated. The state of molecular interaction and its de pendence on composition of solutions and temperature was high quality appraised. The change of the form of solution particles with a temperature by used Einstein's equation was established. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5590 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_57.pdf | 250.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.