Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5590
Название: Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин
Авторы: Перцевий, М. Ф.
Савгіра, Ю. О.
Кузнецова, Т. О.
Колеснікова, М. Б.
Ключевые слова: міжмолекулярна взаємодія;сир кисломолочний нежирний;концентрат ядра соняшникового насіння;рівняння Ейнштейна;в’язкість розчинів харчових речовин
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Перцевий М. Ф., Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О., Колеснікова М. Б. Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 360-368.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено ефективну в’язкість розчинів харчових речовин, що входять до складу продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного з використанням концентрату ядра соняшникового насіння. Якісно оцінено стан міжмолекулярної взаємодії та залежність її від складу роз чинів та температури. Визначено зміну форми часточок розчину з температурою за допомогою рівняння Ейнштейна.
Affective viscosity of the solutions of food substances which is contained in the product structured on the basis of lactic acid non-fat curd with used sunflower seeds concentrate was investigated. The state of molecular interaction and its de pendence on composition of solutions and temperature was high quality appraised. The change of the form of solution particles with a temperature by used Einstein's equation was established.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5590
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_57.pdf250.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.