Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки
Автори: Чорна, Ніна Вікторівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»; уклад. Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_tekh_restoran_hos-va_241_24.pdf2.54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.