Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860
Название: Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки
Авторы: Чорна, Ніна Вікторівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»; уклад. Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_tekh_restoran_hos-va_241_24.pdf2.54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.