Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Ніна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-07T19:22:50Z | - |
dc.date.available | 2024-07-07T19:22:50Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»; уклад. Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_tekh_restoran_hos-va_241_24.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.