Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-07-07T19:22:50Z-
dc.date.available2024-07-07T19:22:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»; уклад. Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_tekh_restoran_hos-va_241_24.pdf2.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.