Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5585
Назва: | Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова |
Автори: | Дубініна, А. А. Овчиннікова, І. Ф. Чергіна, І. О. |
Ключові слова: | свіжі баклажани;вимоги нормативної документації;солі важких металів |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чергіна І. О. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 349-354. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто основні особливості впливу важких металів на організм людини. Досліджено особливості накопичення важких металів у різних ботанічних сортах свіжих баклажанів вітчизняного та закордонного вирощування, що реалізуються на ринках Харкова та проаналізовано отримані дані відповідно вимогам нормативної документації. The main features of heavy metals on human body. The peculiarities of ac cumulation of heavy metals in the different botanical varieties of fresh eggplant growing domestic and foreign, that are realized in the markets of Kharkiv and ana lyzed the data obtained in accordance with the requirements documentation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5585 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_55.pdf | 172.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.