Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5585
Название: Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова
Авторы: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Чергіна, І. О.
Ключевые слова: свіжі баклажани;вимоги нормативної документації;солі важких металів
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чергіна І. О. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 349-354.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні особливості впливу важких металів на організм людини. Досліджено особливості накопичення важких металів у різних ботанічних сортах свіжих баклажанів вітчизняного та закордонного вирощування, що реалізуються на ринках Харкова та проаналізовано отримані дані відповідно вимогам нормативної документації.
The main features of heavy metals on human body. The peculiarities of ac cumulation of heavy metals in the different botanical varieties of fresh eggplant growing domestic and foreign, that are realized in the markets of Kharkiv and ana lyzed the data obtained in accordance with the requirements documentation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5585
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_55.pdf172.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.