Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorОвчиннікова, І. Ф.-
dc.contributor.authorЧергіна, І. О.-
dc.date.accessioned2022-08-24T16:05:23Z-
dc.date.available2022-08-24T16:05:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чергіна І. О. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 349-354.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5585-
dc.description.abstractРозглянуто основні особливості впливу важких металів на організм людини. Досліджено особливості накопичення важких металів у різних ботанічних сортах свіжих баклажанів вітчизняного та закордонного вирощування, що реалізуються на ринках Харкова та проаналізовано отримані дані відповідно вимогам нормативної документації.uk_UA
dc.description.abstractThe main features of heavy metals on human body. The peculiarities of ac cumulation of heavy metals in the different botanical varieties of fresh eggplant growing domestic and foreign, that are realized in the markets of Kharkiv and ana lyzed the data obtained in accordance with the requirements documentation.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсвіжі баклажаниuk_UA
dc.subjectвимоги нормативної документаціїuk_UA
dc.subjectсолі важких металівuk_UA
dc.titleВизначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_55.pdf172.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.