Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5569
Назва: Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів
Автори: Погожих, М. І.
Цуркан, М. М.
Ключові слова: ЗТП-сушіння;харчова сировина;полімерні матеріали;адгезійні властивості
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 329-335.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання визначення впливу адгезійних властивостей поверхні функціональної місткості на кінетику ЗТП-сушіння харчової сировини. Розроблено методику та проведено дослідження ступеня змочуваності низки полімерних матеріалів.
The question of determination of influence of adgesion properties of functional capacity surface on kinetics of MHT-drying of food raw material is considered. A method is developed and researches of degree of wettableness of row of polymeric materials are conducted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5569
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_52.pdf270.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.