Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5569
Назва: | Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів |
Автори: | Погожих, М. І. Цуркан, М. М. |
Ключові слова: | ЗТП-сушіння;харчова сировина;полімерні матеріали;адгезійні властивості |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 329-335. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання визначення впливу адгезійних властивостей поверхні функціональної місткості на кінетику ЗТП-сушіння харчової сировини. Розроблено методику та проведено дослідження ступеня змочуваності низки полімерних матеріалів. The question of determination of influence of adgesion properties of functional capacity surface on kinetics of MHT-drying of food raw material is considered. A method is developed and researches of degree of wettableness of row of polymeric materials are conducted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5569 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_52.pdf | 270.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.