Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5569
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Цуркан, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-24T12:20:22Z | - |
dc.date.available | 2022-08-24T12:20:22Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 329-335. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5569 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання визначення впливу адгезійних властивостей поверхні функціональної місткості на кінетику ЗТП-сушіння харчової сировини. Розроблено методику та проведено дослідження ступеня змочуваності низки полімерних матеріалів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of determination of influence of adgesion properties of functional capacity surface on kinetics of MHT-drying of food raw material is considered. A method is developed and researches of degree of wettableness of row of polymeric materials are conducted. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ЗТП-сушіння | uk_UA |
dc.subject | харчова сировина | uk_UA |
dc.subject | полімерні матеріали | uk_UA |
dc.subject | адгезійні властивості | uk_UA |
dc.title | Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_52.pdf | 270.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.