Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5569
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorЦуркан, М. М.-
dc.date.accessioned2022-08-24T12:20:22Z-
dc.date.available2022-08-24T12:20:22Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 329-335.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5569-
dc.description.abstractРозглянуто питання визначення впливу адгезійних властивостей поверхні функціональної місткості на кінетику ЗТП-сушіння харчової сировини. Розроблено методику та проведено дослідження ступеня змочуваності низки полімерних матеріалів.uk_UA
dc.description.abstractThe question of determination of influence of adgesion properties of functional capacity surface on kinetics of MHT-drying of food raw material is considered. A method is developed and researches of degree of wettableness of row of polymeric materials are conducted.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectЗТП-сушінняuk_UA
dc.subjectхарчова сировинаuk_UA
dc.subjectполімерні матеріалиuk_UA
dc.subjectадгезійні властивостіuk_UA
dc.titleДослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_52.pdf270.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.