Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5569
Title: | Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів |
Authors: | Погожих, М. І. Цуркан, М. М. |
Keywords: | ЗТП-сушіння;харчова сировина;полімерні матеріали;адгезійні властивості |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 329-335. |
Abstract: | Розглянуто питання визначення впливу адгезійних властивостей поверхні функціональної місткості на кінетику ЗТП-сушіння харчової сировини. Розроблено методику та проведено дослідження ступеня змочуваності низки полімерних матеріалів. The question of determination of influence of adgesion properties of functional capacity surface on kinetics of MHT-drying of food raw material is considered. A method is developed and researches of degree of wettableness of row of polymeric materials are conducted. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5569 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_52.pdf | 270.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.