Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5569
Title: Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів
Authors: Погожих, М. І.
Цуркан, М. М.
Keywords: ЗТП-сушіння;харчова сировина;полімерні матеріали;адгезійні властивості
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 329-335.
Abstract: Розглянуто питання визначення впливу адгезійних властивостей поверхні функціональної місткості на кінетику ЗТП-сушіння харчової сировини. Розроблено методику та проведено дослідження ступеня змочуваності низки полімерних матеріалів.
The question of determination of influence of adgesion properties of functional capacity surface on kinetics of MHT-drying of food raw material is considered. A method is developed and researches of degree of wettableness of row of polymeric materials are conducted.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5569
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_52.pdf270.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.