Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 235
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання ЯМР-аналізу під час оцінювання якості горілки | Оносова, І. А.; Кузьмін, О. В. |
2013 | Комплексна оцінка нових цукатів із яблук | Непочатих, Т. А. |
2013 | Дослідження імпортних ігристих вин щодо їх безпечності | Крюк, Т. В.; Пікула, Л. Ф. |
2013 | Товарознавча оцінка якості лікеро-горілчаних виробів | Колесник, В. В.; Суркова, М. В.; Суркова, К. В. |
2013 | Роль інгредієнтів матриці у формуванні споживних властивостей епоксидних композицій | Кіріченко, О. Є. |
2013 | Класифікація харчових продуктів за наявністю фазових поверхонь | Захаренко, В. О. |
2013 | Вплив екстракту стевії на органолептичні показники цукрово-агаро-патокового сиропу | Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О. |
2013 | Вплив природних добавок на якість бісквітів | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Дослідження впливу добрив як абіотичних чинників на декоративність квіткової продукції | Головко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2013 | Дослідження мінерального складу варених ковбас, збагачених біоорганічними сполуками кальцію | Головко, М. П.; Колесник, Т. Л. |
2013 | Аналіз функціональних можливостей сучасних металодетекторів | Афукова, Н. О. |
2013 | Нанотехнології антоціанових добавок із ягід у формі дрібнодисперсних порошків | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю. |
2013 | Дослідження харчової та біологічної цінності ковбасної продукції, збагаченої дефіцитними мінеральними елементами | Шурдук, І. В.; Серік, М. Л. |
2013 | Оцінка якості пісочних напівфабрикатів із додаванням кальцієвмісної сировини | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С. |
2013 | Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачів | Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Борисенко, І. В. |
2013 | Створення борошняних виробів функціонального призначення з використанням добавок із рослинної сировини | Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2013 | Отримання спирторозчинних речовин із гливи звичайної | Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Нікітіна, О. В. |
2013 | Комплексна оцінка якості виробів для школярів із використанням функціональних інгредієнтів | Хлібійчук, В. О. |
2013 | Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів із ефірної олії | Усатюк, О. М.; Фролова, Н. Е.; Арпуль, О. В. |
2013 | Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування | Точкова, О. В.; Мельник, О. П.; Манк, В. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 235