Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 235
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання ЯМР-аналізу під час оцінювання якості горілкиОносова, І. А.; Кузьмін, О. В.
2013Комплексна оцінка нових цукатів із яблукНепочатих, Т. А.
2013Дослідження імпортних ігристих вин щодо їх безпечностіКрюк, Т. В.; Пікула, Л. Ф.
2013Товарознавча оцінка якості лікеро-горілчаних виробівКолесник, В. В.; Суркова, М. В.; Суркова, К. В.
2013Роль інгредієнтів матриці у формуванні споживних властивостей епоксидних композиційКіріченко, О. Є.
2013Класифікація харчових продуктів за наявністю фазових поверхоньЗахаренко, В. О.
2013Вплив екстракту стевії на органолептичні показники цукрово-агаро-патокового сиропуДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Вплив природних добавок на якість бісквітівДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Дослідження впливу добрив як абіотичних чинників на декоративність квіткової продукціїГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2013Дослідження мінерального складу варених ковбас, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.
2013Аналіз функціональних можливостей сучасних металодетекторівАфукова, Н. О.
2013Нанотехнології антоціанових добавок із ягід у формі дрібнодисперсних порошківЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.
2013Дослідження харчової та біологічної цінності ковбасної продукції, збагаченої дефіцитними мінеральними елементамиШурдук, І. В.; Серік, М. Л.
2013Оцінка якості пісочних напівфабрикатів із додаванням кальцієвмісної сировиниШидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С.
2013Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачівЧуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Борисенко, І. В.
2013Створення борошняних виробів функціонального призначення з використанням добавок із рослинної сировиниЧуйко, А. М.; Чуйко, М. М.
2013Отримання спирторозчинних речовин із гливи звичайноїЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Нікітіна, О. В.
2013Комплексна оцінка якості виробів для школярів із використанням функціональних інгредієнтівХлібійчук, В. О.
2013Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів із ефірної оліїУсатюк, О. М.; Фролова, Н. Е.; Арпуль, О. В.
2013Інноваційні технології у виробництві дитячого харчуванняТочкова, О. В.; Мельник, О. П.; Манк, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 235