Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 235
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Товарознавча оцінка кисломолочного продукту на основі сметани та фруктового пюреЩербакова, Т. В.; Кобрін, В. М.; Барна, Т. І.
2013Порівняльний склад спредів ГОСТ Р та ДСТУШильман, Л. З.; Хацкевич, Ю. М.; Березовський, Д. В.
2013Особливості та проблеми ідентифікації продуктів харчування в УкраїніОльховська, В. С.; Прибилович, Л. А.; Марченко, О. Д.
2013Напрями покращення споживних властивостей каш швидкого приготуванняМардар, М. Р.; Байбак, Ю. П.
2013Сучасні підходи до створення безпечної продукції з редькиДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Виродова, О. В.
2013Зміни вмісту біологічно активних речовин малосольних огірків під час зберіганняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2013Сучасні напрями селекційної роботи з виведення нових сортів гречки та просаДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.
2013Актуальні тенденції розробки продуктів функціонального призначення на рибній основіДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Круглова, О. С.
2013Дослідження вмісту щавлевої кислоти в різних сортах арахісу, поширеного в УкраїніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2013Проведення органолептичної оцінки комбінованого пакувального матеріалу на основі природних складовихДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2013Специфіка послуг як предмета торгівліГоловко, Т. М.; Янчева, М. О.; Дуденко, Н. В.
2013Аналіз діяльності Національної комісії України з Кодексу АліментаріусВіннікова, В. О.; Бондаренко, В. Ф.; Михайлова, Л. В.
2013Застосування діаграми Ісікави в системі управління ризиками під час митного оформлення продовольчих товарівЯнушкевич, Д. А.; Шубіна, Л. Ю.; Чуб, Д. І.
2013Особенности таможенного оформления молочных продуктов в Российскую ФедерациюШубина, Л. Ю.; Янушкевич, Д. А.; Рябовол, М. В.
2013Вплив модифікованих оболонок на втрати маси під час виробництва та зберігання смажених ковбасШубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.
2013Розвиток сегмента харчових продуктів гарантованої якості – пріоритетний напрям продовольчої політики ЄСШевчук, Т. О.
2013Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберіганняШевченко, О. Є.; Ткачук, Ю. М.; Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Доценко, В. Ф.
2013Аналіз національних систем митного регулювання ЗЕДЧуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2013Особливості асортиментної групи висококалорійних майонезів та митна експертиза під час митних операційЧорна, Т. О.
2013Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста ХарковаПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 235