Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 235
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів | Сус, Л. В.; Усатюк, С. І. |
2013 | Технологія виробництва напівфабрикату з топінамбура та цикорію | Стіборовський, С. Е.; Османова, Ю. В. |
2013 | Використання комплексних харчових добавок у технологіях фаршів для заморожених напівфабрикатів | Стіборовський, С. Е.; Нефедов, Ю. О. |
2013 | Влияния внесения льняного семени на показатели качества мягких сыров | Романченко, С. В.; Кобринская, Е. С. |
2013 | Функциональный белковый продукт для спортивного питания | Романченко, С. В.; Варфоломеева, Е. А. |
2013 | Спосіб консервування заквасок спонтанного бродіння в технології житньо-пшеничних сортів хліба | Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Чабан, А. Б. |
2013 | Дослідження зміни харчової та енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів у присутності пасти із зерна нового гібрида кукурудзи | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. |
2013 | Біотехнологія кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованих добавок із пряних овочів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2013 | Інноваційні технології наноструктурованих заморожених пюре-міксів із плодоовочевої сировини для оздоровчого харчування | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Тимофєєва, Н. М.; Берестова, А. А. |
2013 | Кріогенна безвідхідна технологія заморожених дрібнодисперсних добавок із яблук та цитрусових | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А. |
2013 | Використання наноструктурованих каротиноїдних та цитрусових рослинних кріопюре в технології сиркових десертів | Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Максимова, Н. П. |
2013 | Стабілізація хлорофілу та інших БАР під час отримання наноструктурованих порошків із зелені петрушки та кропу | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В. |
2013 | Визначення інноваційної стратегії розробки білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини | Панікарова, Б. О. |
2013 | Розробка екстрактів із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктів | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Абрамова, Т. С. |
2013 | Деструкція параказеїнаткальційфосфатного комплексу твердих сичугових сирів під час їх підготовки до плавлення у разі отримання пастоподібних плавлених сирів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О. |
2013 | Вплив швидкості та кінцевої температури заморожування на кількість мікроорганізмів та вміст БАР під час отримання дрібнодисперсних ароматичних добавок із часнику | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О. |
2013 | Кріогенна безвідхідна технологія заморожених ягід та дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
2013 | Наноструктуровані продукти із квасолі – продукти ХХІ століття | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В. |
2013 | Кріогенна технологія отримання заморожених ягід та пастоподібних добавок із них | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.; Сенюк, М. С. |
2013 | Нанотехнологія дрібнодисперсних наповнювачів із обліпихи з рекордним вмістом БАР | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 235