Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 235
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктівСус, Л. В.; Усатюк, С. І.
2013Технологія виробництва напівфабрикату з топінамбура та цикоріюСтіборовський, С. Е.; Османова, Ю. В.
2013Використання комплексних харчових добавок у технологіях фаршів для заморожених напівфабрикатівСтіборовський, С. Е.; Нефедов, Ю. О.
2013Влияния внесения льняного семени на показатели качества мягких сыровРоманченко, С. В.; Кобринская, Е. С.
2013Функциональный белковый продукт для спортивного питанияРоманченко, С. В.; Варфоломеева, Е. А.
2013Спосіб консервування заквасок спонтанного бродіння в технології житньо-пшеничних сортів хлібаПшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Чабан, А. Б.
2013Дослідження зміни харчової та енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів у присутності пасти із зерна нового гібрида кукурудзиПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2013Біотехнологія кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованих добавок із пряних овочівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2013Інноваційні технології наноструктурованих заморожених пюре-міксів із плодоовочевої сировини для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Тимофєєва, Н. М.; Берестова, А. А.
2013Кріогенна безвідхідна технологія заморожених дрібнодисперсних добавок із яблук та цитрусовихПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2013Використання наноструктурованих каротиноїдних та цитрусових рослинних кріопюре в технології сиркових десертівПогарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Максимова, Н. П.
2013Стабілізація хлорофілу та інших БАР під час отримання наноструктурованих порошків із зелені петрушки та кропуПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В.
2013Визначення інноваційної стратегії розробки білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировиниПанікарова, Б. О.
2013Розробка екстрактів із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Абрамова, Т. С.
2013Деструкція параказеїнаткальційфосфатного комплексу твердих сичугових сирів під час їх підготовки до плавлення у разі отримання пастоподібних плавлених сирівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2013Вплив швидкості та кінцевої температури заморожування на кількість мікроорганізмів та вміст БАР під час отримання дрібнодисперсних ароматичних добавок із часникуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2013Кріогенна безвідхідна технологія заморожених ягід та дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2013Наноструктуровані продукти із квасолі – продукти ХХІ століттяПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.
2013Кріогенна технологія отримання заморожених ягід та пастоподібних добавок із нихПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.; Сенюк, М. С.
2013Нанотехнологія дрібнодисперсних наповнювачів із обліпихи з рекордним вмістом БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 235