Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55463
Title: Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачів
Authors: Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Борисенко, І. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чуйко А. М., Чуйко М. М., Борисенко І. В. Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 236-238.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55463
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_236-238.pdf425.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.