Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54875
Назва: Кисломолочні молоковмісні напої та методи визначення їх якості: метод. вказівки
Автори: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, Ірина Михайлівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Кисломолочні молоковмісні напої та методи визначення їх якості: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 34 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54875
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Kyslomoloch_ molokovmisni_napoyi _24.pdf840.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.