Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54875
Название: Кисломолочні молоковмісні напої та методи визначення їх якості: метод. вказівки
Авторы: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, Ірина Михайлівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Кисломолочні молоковмісні напої та методи визначення їх якості: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 34 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54875
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Kyslomoloch_ molokovmisni_napoyi _24.pdf840.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.