Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54874
Назва: Ресурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівки
Автори: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, Ірина Михайлівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Ресурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисц. «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 39 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54874
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Hollands_kyy_syr_24.pdf740.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.