Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54874
Название: Ресурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівки
Авторы: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, Ірина Михайлівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Ресурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисц. «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 39 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54874
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Hollands_kyy_syr_24.pdf740.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.