Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54874
Title: Ресурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівки
Authors: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, Ірина Михайлівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: б. в.
Citation: Ресурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисц. «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 39 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54874
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Hollands_kyy_syr_24.pdf740.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.