Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Таїсія Миколаївна-
dc.contributor.authorГейда, Ірина Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-06-16T11:20:47Z-
dc.date.available2024-06-16T11:20:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРесурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисц. «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54874-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleРесурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Hollands_kyy_syr_24.pdf740.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.