Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412
Назва: Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
Автори: Камсуліна, Н. В.
Ільдірова, С. К.
Большакова, В. А.
Ключові слова: виробництво ковбасних виробів;молочні продукти;функціональні препарати
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 280-288.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, які отримані з молочних продуктів, у технологіях виробництва ковбасних виробів.
The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_44.pdf185.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.