Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorІльдірова, С. К.-
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.date.accessioned2022-08-22T18:50:36Z-
dc.date.available2022-08-22T18:50:36Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 280-288.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412-
dc.description.abstractРозглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, які отримані з молочних продуктів, у технологіях виробництва ковбасних виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвиробництво ковбасних виробівuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectфункціональні препаратиuk_UA
dc.titleВикористання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_44.pdf185.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.