Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5412
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ільдірова, С. К. | - |
dc.contributor.author | Большакова, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T18:50:36Z | - |
dc.date.available | 2022-08-22T18:50:36Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 280-288. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, які отримані з молочних продуктів, у технологіях виробництва ковбасних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | виробництво ковбасних виробів | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | функціональні препарати | uk_UA |
dc.title | Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_44.pdf | 185.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.