Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412
Title: | Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів |
Authors: | Камсуліна, Н. В. Ільдірова, С. К. Большакова, В. А. |
Keywords: | виробництво ковбасних виробів;молочні продукти;функціональні препарати |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 280-288. |
Abstract: | Розглянуто питання практичного використання функціональних
препаратів, які отримані з молочних продуктів, у технологіях виробництва
ковбасних виробів. The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_44.pdf | 185.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.